Rüyada cenaze yemeği görmek, çevrenize yardım etmek ve destek olmak anlamına gelir. Eğer yakınlarınızdan biri sıkıntıda ise, size açılabilir ve sizden destek bekleyebilir. Aynı şekilde, sırlarını paylaşarak yükünüzü hafifleten biri de olabilir. Eğer evliyseniz, eşinizle olan sorunlarınızı çözmenin yollarını bulabilir ve aile birliğinizi koruyabilirsiniz. Maddi olarak sizi zorlayan birileri varsa, bu duruma karşı da önlem alabilirsiniz.

Rüyada taziye yemeği görmek ise, uzun süredir ödeyemediğiniz borçlarınızı kapatma fırsatı bulabileceğinizi işaret edebilir. Beklenmedik bir şekilde elinize geçen toplu para ile borçlarınızı ödeyebilir ve rahatlayabilirsiniz. Ancak, maddi çıkarı olan kişilere karşı da dikkatli olmanız gerekebilir.

Dini rüya tabirlerine göre, hasta olan kimselere şifa olabileceğinizi ve dertli kişilere yardım ederek hayır duaları alabileceğinizi işaret eder. Sevdiklerinize maddi destekte de bulunma imkanı elde edebilirsiniz.

Eğer rüyanızı göndermek ve yorumlamak isterseniz, aşağıda yer alan “yorum yapın” kutucuğunu kullanabilirsiniz. Editörlerimiz tarafından 3 gün içerisinde yorumunuz yayınlanacak ve sizin için anlamıyla ilgili bir açıklama yapılmış olacaktır. Ayrıca, sitemizde yer alan “iletişim” bölümünden bize ulaşarak görüşlerinizi ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Categorized in:

Rüya Tabirleri,

Last Update: 6 Ağustos 2024