Rüyada bilezik kırılması görülmesinin birçok yorumu bulunmaktadır. Bazı rüya tabircilerine göre hayra yorulan bir rüya olmasına rağmen bazı rüya tabircilerine göre de rüyada bilezik kırılması olumsuz bir rüya olarak karşımıza çıkar. Burada önemli olan rüyada önemli detaylardır. Çünkü rüyada bileziği nasıl gördüğüne göre rüyanın anlamı da değişebilmektedir. Peki, rüyada bilezik kırılması görmek ne anlama gelmektedir? Tarzındaki soruların cevabı…

Rüyada bilezik kırılması görmek, ekonomik varlıklarınızla ya da ev gibi mallarınızla alakalı sıkıntılar yaşayacağınıza işaret eder. Akrabalarınızın size olan kıskançlığından kaynaklanan nazar gibi etkenler de rüya sahibini etkileyebilir. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada bilezik kırılması görmek ticari hayatınızda bazı sorunların meydana geleceğine işaret eder. Meydana gelecek olan bu sorun yüzünden çalışanlarınızı ve işçilerinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Özet geçmek gerekirse rüyada bilezik kırılması görmek, mali yaşantınızla alakalı atacağınız adımları son derece dikkatli atmanız gerektiğinin habercisidir.

Rüyada bazen oldukça fazla bilezik görülebilmektedir. Rüyada çok bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa da işaret eder. Bilezikler eğer altın veya gümüşten olursa, izzet sahibi kimselere yaklaşmaya mal ve güzelliğe işaret eder. Kadınlar için bilezik, sahip olacakları nimet ve sevince yorulmuştur. Bu rüyanın aksine, rüyada kolda bilezik görmek iyi değildir. Kişinin yaşayacağı kötü olaylara, sıkıntılara, buhran ve kaoslara işaret eder. Rüyada kadın için altın bilezik hoşluğa ve esenliğe, erkek için de sıkıntıya ve kedere delalet eder.

Yukarıda rüyada bilezik kırılması hakkındaki rüya tabirlerinden bahsetmiştik. Bunun yanında rüyada görülen nesnenin durumuna göre de rüyanın yorumu değişebilmektedir. Örneğin rüyada altın bilezik takmak; hayırlı işlere ve erkek çocuğa rivayet edilir. Bekar bir kızın Rüyada bilezik takması, evlenmeye işaret; erkeğin takması da keder ve üzüntüye delalet eder. Altın bilezik takmak bir miras veya yüklü bir paraya, bakır bilezik yine paraya kavuşacağınızın işaretidir.

Bunlara ek olarak rüyada burma bilezik de çok sık görülmektedir. Rüyada burma bilezik görmenin anlamı, güzel ahlaka yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin sahip olduğu örnek ahlaka, terbiyeye ve asalete işaret eder. Yani rüya sahibinin önünün açık, geleceğinin parlak olduğu anlamına gelmektedir. Bu yorumlardan da görüldüğü gibi rüyada bilezik kırılmasından rüyada bilezik taktığını görmeye kadar birçok rüya türü bulunmaktadır. Bu bağlamda rüyanın anlamları da değişmektedir.

Categorized in:

Rüya Tabirleri,

Last Update: 14 Ağustos 2024