Rüyada bir erkeğin sarılması gibi bazı durumlar görülebilmektedir. Bu rüya genellikle rüya tabircilerine göre hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Bunun yanında rüyada bir erkeğin sarılmasındaki detaylar da önemli bir yer tutmaktadır. Örneğin âşık olduğun erkeğin sana sarılması ile tanımadığın bir erkeğe rüyada sarılmanın anlamı oldukça farklıdır. Peki, rüyada bir erkeğin sarılması ne anlama gelmektedir? Tarzındaki sorulan yanıtı yazımızda yer almaktadır…

Rüyada erkeğin sana sarılması anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir. Kötü niyetli kimselerin kendisini yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı aşinalık edineceğine, her daim bereketli işler yapacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yeni bir çevre edinileceğine yorulur. Bazı rüya tabircilerine göre de rüyayı gören kimsenin kendi işinin patronu olacağına, hayatını düzenlemek için etrafındaki kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, düzenli ve sözünün eri kişiliğinin kendisine hem başarı hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Bunlara ek olarak rüyada hoşlandığın erkeğin sana sarılması gibi durumlar da görülebilmektedir. Rüyada hoşlandığın erkeğin sana sarılması kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda iyi bir patron olacağına, aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, her zaman kendisine verilen desteği koruyacağına ve kendisine yardım için çalışan insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulmaktadır.

Yukarıda da görüldüğü gibi bir erkeğe su verme gibi rüyalar birçok farklı şekilde görülebilmektedir. Bu durumlarda rüyanın görülme şekline göre farklı yorumlar ortaya çıkmaktadır. Örneğin rüyada tanıdık erkeğin sana sarılması eğer yaptığı bir yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir. Karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Categorized in:

Rüya Tabirleri,

Last Update: 15 Ağustos 2024