Ünlü diyetisyen Dilara Koçak, ev sahibi ile arasında yaşadığı sorunlar nedeniyle mahkemelik oldu. Koçak, 3 dönümlük bir arazide bulunan evinde 25 bin TL’ye oturuyor. Ev sahibi ile anlaşmazlık yaşayan Koçak, mahkemeye başvurarak evin tapusunun kendisine devredilmesini talep etti.

Dilara Koçak, ev sahibi ile arasındaki anlaşmazlığı çözümlemek için mahkemeye başvurdu. Ünlü diyetisyen, 3 dönümlük bir arazide yer alan evinde 25 bin TL’ye oturuyor. Ancak ev sahibi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle tapunun kendi adına olmaması Koçak’ı mahkemeye taşımaya yöneltmiş.

Dilara Koçak, ev sahibi ile yaşadığı anlaşmazlıkların sona erdirilmesi için hukuki yollara başvurdu. Ünlü diyetisyen, 25 bin TL’ye oturduğu evin tapusunun kendisine devredilmesini talep etti. Mahkeme sürecinin nasıl şekilleneceği ve bu anlaşmazlığın hangi noktaya varacağı henüz netlik kazanmış değil.

Ünlü diyetisyen Dilara Koçak’ın ev sahibi ile yaşadığı sorunlar gündeme bomba gibi düştü. Koçak, 25 bin TL’ye oturduğu evin tapusunun kendisine devredilmesi için mahkemeye başvurdu. Ancak ev sahibi ile ortaya çıkan anlaşmazlık nedeniyle mahkemelik olan Koçak’ın talepleri nasıl sonuçlanacak, merak konusu.

Dilara Koçak, ev sahibi ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle mahkemelik oldu. Ünlü diyetisyen, 3 dönümlük bir arazide bulunan ve 25 bin TL’ye oturduğu evin tapusunun kendisine devredilmesini talep etti. Ancak mahkeme kararı henüz netlik kazanmış değil ve sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu.

Categorized in:

Rüya Tabirleri,

Last Update: 18 Ağustos 2024