Falda fil hortumu görmenin genel anlamı şansa, paraya, bolluğa, başarıya ve müjdeli haberlere yorumlanmasıdır. Falda fil hortumu görmek, kişinin malının artacağına, büyük gelirlerin geleceğine ve çevresinin de bundan nasipleneceğine işaret eder.

Kahve fincanında fil görülmesi, bolluk ve bereketin yakın zamanda geleceğini ifade eder. Eğer fil fincanın üstünde görülüyorsa, müjdeli haberlerin yakın zamanda gerçekleşeceğini işaret eder. Ancak eğer fil sembolü fincanın altında çıkmışsa, müjdeli haberin gerçekleşmesinin biraz zaman alabileceğini ancak mutlaka gerçekleşeceğini anlatır.

Tabakta fil sembolünün çıkması, evin içinde bolluk ve bereketin daim olacağını ve hiç eksilmeyeceğini ifade eder. Helal yoldan gelen parayı ve mülkü temsil eder.

Falda fil kafası görülmesi, iş hayatında başarıya ve mevki sahibi olmaya işaret eder. Gelirin artacağına ve yeni bir evin alınacağına veya miras kalacağı şeklinde de yorumlanabilir.

Fil yavrusu sembolünün görülmesi, küçük başarıların ileride büyük başarılara dönüşeceğini ve bunun küçümsenmemesi gerektiğini ifade eder. Kişinin toplum içinde saygınlık kazanacağına ve yeni iş imkânları doğuracağına işaret eder.

Categorized in:

Kahve Falı,

Last Update: 27 Temmuz 2024